Sitemap    
   
  
S

Grundlovs-stævne 2014

Officielt tour-stævne

Grundlovs-stævnet er et weekend-stævne, hvor der spilles kampe både lørdag og søndag samt der vil blive afholdt fest ved banerne lørdag aften.
 
Som en del af beach-touren er det muligt at bruge Grundlovs-stævnet til at samle point til de efterfølgende stævner på touren.
Vinder du din div.-række på Grundlovs-stævnet vil dette give et wild-card til rækken over ved Amager Beach weekend, den efterfølgende weekend.
 
Grundlovs-stævnet afvikles i år i weekenden før Grundlovsdag, dvs. 31. maj og 1. juni.
 

Forplejning

Der vil kunne købes frugt, mad, drikkevarer samt slik både ved banerne om dagen samt ved festen om aftenen.

Weekend-stævne med overnatning og fest

Igen i år laver vi Grundlovsstævnet som en del af DVBF's beach-tour, og vi kan dermed også i år tilbyde, at der kan samles points til det samlede DM i beachvolley.
 
Grundlovs-stævnet afvikles som altid som et weekend-stævne i weekenden, i år bliver det d. 31. maj og 1. juni - stadig med fest lørdag aften samt mulighed for overnatning ved banerne.
 
Desværre har forbundet dog lavet nogle ændringer i deres propositioner (regler) for afviklingen af beach-stævner, hvor de "har glemt" at tage hensyn til mindre stævner som vores her i Silkeborg. Derfor har vi i år været nødt til at acceptere kun at tilbyde tre rækker:
1. div. herrer (16 hold / 2 baner)
2. div. damer (8 hold / 1 bane)
Mix (8 hold / 1 bane)
 
Hvis du er herre-spiller og ikke har så mange points fra sidste sommer, så skal du være opmærksom på, at du ved tilmelding til 1. div. herrer ikke er sikker på at komme til at spille, selvom du er iblandt de først tilmeldte hold. I 1.div. herrer er det de 16 tilmeldte hold med flest points, som kommer med i turneringen. Er du det 17. bedste hold, vil der således ikke være plads til jer.
Til gengæld er der selvfølgelig gode points at spille om, hvis du ender med at have points nok til at komme med i turneringen.
Derfor anbefaler vi, at du overvejer at tilmelde dig i mix-rækken i stedet.

Check-in

Der vil være mulighed for check-in ved bane-området fra fredag kl. 15.
 
Check-in skal ske senest få min. før kamp-start på første kamp.
Ved check-in skal desuden betales et kontant beløb på 60,- kr. pr. hold samt 30,- kr. pr. pers. pr. overnatning. (*Se eksemplet nedenfor.) Disse penge skal betales for at have adgang til Nordvestbadets faciliteter weekenden igennem, herunder adgang til toilet- og bade-faciliteter døgnet rundt, strøm til telt/campingvogn samt svømmebasinerne i deres åbningstider.
 
Møder et hold ikke op til kamp-starten følger vi de beskrevne regler herfor. Forbundets regler foreskriver desuden, at et hold udelukkes fra turneringen, hvis ikke det møder op til kamp-start. Da vores fysiske rammer gør, at dette er et stævne med små rækker, og vi derfor er mere sårbare overfor generelle udelukkelser, har vi dog tilladelse til at håndtere denne regel mere lempeligt. - Men i taber stadig jeres kamp efter vores beskrevne regler, hvis ikke i er der til tiden!
 
* Eksempel på betaling for faciliteter:
Beskrivelse Beregning Total
1 Herre-hold + 1 Dame-hold 2 x 60,- kr. 120,-
2 overnatninger for 4 spillere 4 x 2 x 30,- 240,-
2 overnatninger for 2 børn 2 x 2 x 30,- 120,-
Total   480,-
 

Festen

Festen arrangeres i vores fest-telt ved banerne. Der vil i den forbindelse være mulighed for at gå i bad i Nordvestbadets omklædningsrum efter kampene, og der vil også her være adgang til toiletter natten igennem.
 
Maden ved festen består i en grill-pakke, som er inkl. i fest-prisen på 100,- kr. pr. pers. Der bliver tændt op i grillen kl. 18.30, og man griller selv sin mad. Til grill-maden vil der være div. tilbehør som kartoffel-salat, alm. salat, sennep og ketchup.
Drikkevarer kan naturligvis købes hele aftenen.

Bassinerne er lukkede om natten

Bemærk venligst, at da festen afholdes på samme område som frilufts-badet, så skal det understreges, at bassinerne om natten er tildækkede med pressenning. Det er derfor naturligvis ikke tilladt at bruge bassinenerne udenfor disses åbningstider, og det er desuden forbundet med llivsfare, da der er overhængende risiko for, at man kommer under pressinningerne og ikke kan komme op.
Uforsvarlig adfærd i forbindelse med bassinerne udenfor disses åbningstider er derfor udelukkende på eget ansvar.

Overnatning

I forbindelse med at stævnet afvikles over hele weekenden vil der være mulighed for at slå telte op til overnatning ved banerne. Overnatning med campingvogn er også muligt.
Bemærk at der ved overnatning skal betales 30,- kr. ekstra pr. pers. pr. nat.
 
Der kan overnattes fra fredag til lørdag og lørdag til søndag.
Bane- og telt-området vil være tilgængeligt fra fredag eftermiddag kl. 15.

Morgenmad

Der vil igen i år desuden blive arrangeret morgenmad både lørdag og søndag. Dette kræver dog i år, at man skriver sig op på forhånd til dette aftenen forinden samt betaler et mindre beløb for dette pr. morgen.
Vi forventer, at prisen for morgenmad bliver 15,- kr. pr. pers. pr. morgen.

Toilet og bad

I forbindelse med overnatningen vil der, som ved festen, være adgang til toiletter m.v. igennem Nordvest-badets omklædningsrum.
Udgiften til overnatning går til Nordvestbadets udgifter ved at holde deres faciliteter åbent natten igennem.

Strøm

Der vil være strøm til evt. camping-vogne, camp-lets og evt. andre behov. I skal dog selv sørge for passende forlænger-ledninger, hvillket nemt løber op i 50 m. eller mere.

Bane-området

Stævnet afvikles på Svømmecenter Nordvest i Silkeborg, hvor vi har 4 gode baner til rådighed.
 
Nordvestbadet
Adressen er:
Svømmecenter Nordvest
Nylandsvej 80
8600 Silkeborg

Bad og toiletter i forbindelse med svømmehallen

Under hele stævnet er der adgang til svømmehallens bade og toilet-faciliteter. Indgangen hertil sker via området ved frilufts-bassinerne.

Adgang til svømme-bassinerne under stævnet

Der vil under stævnet være gratis adgang til at benytte de udendørs svømme-bassiner.
I tilfælde af dårligt vejr under stævnet kan der laves aftaler med livredderne om at åbne varmtvands-bassinet i en time eller to, så ungerne kan blive dyppet uden at få blå læber af det. - Men selvfølgelig bliver vejret jo fantastisk!

Turnering

Vi henviser til turneringsplanen på forbundets hjemmeside, så snart den er klar.

Kamp-afvikling

For at fastholde traditionen om et hyggeligt lokal-stævne har vi fået lov til at lave et par afvigelser fra den måde, hvormed de store tour-stævner afvikles.
Først og fremmest betyder det, at kampene som udgangspunkt dømmes i god sports-ånd af holdene selv. Er man helt uenige om en bold, kan det som udgangspunkt afgøres med en ombold.
Untagelsen herfra er som udgangspunkt semi-finaler og finaler, hvor de påsatte dommer-hold skal dømme kampene.
 
Denne konstruktion benyttes, da vi har meget positive erfaringer med det. Da vi er et lille stævne med få hold i hver række, betyder ekstra dommer-opgaver (udover egne kampe), at holdene vil blive pressede tidsmæssigt, hvilket giver mindre tid til at slappe af, nyde at være til et lille lokalt beach-stævne - og evt. hoppe en tur i svømme-bassinet.

Der er stadig et dommer-ansvarligt hold

Kan to hold slet ikke finde ud af at afvikle en kamp på fornuftig vis, er der dog et dommerhold påsat hver kamp, og det vil i sådanne tilfælde stadig være dommerholdets ansvar at træde til og sørge for, at kampen afvikles på vanlig vis.
Hvis det ene af de to spillene hold forud for kampen insisterer på, at det er nødvendigt med dommere til kampen, har dommerne tilsvarende pligt til at afvikle kampen.
 
Dommer-holdet er derfor altid forpligtet til at være tilgængelige under kampens afvikling, også selvom de ikke dømmer kampen. Bliver der brug for dem i løbet af kampen, og de ikke er tilgængelige, svarer sanktionerne til forbundets regler for udeblivelse fra en dommer-opgave.

Stram tidsplan

For at kunne overholde den stramme turneringsplan afvikles kampene efter følgende regler ved forsinkelser:

Udeblivelse / Forsinket fremmøde

Hvis en kamp er forsinket pga. en anden kamp, som først skal færdigspilles, så startes kampen, så snart der er mulighed for det - uden forudgående opvarmning på banen.
 
Hvis et hold ikke er klar til kamp-start jf. turneringsplanen, så gælder følgende regler:
Over 5 min. for sent --> 1.sæt tabt.
Over 15 min. for sent --> Hele kampen tabt.

Opvarmning

Opvarmning i sandet tillades i det omfang, at tidplanen ikke allerede er overskredet. Kampen skal dog startes senest 5 min. efter det påsatte tidspunkt - uanset om der har været tid til opvarmning i sandet.
Har man brug for yderligere opvarmning, skal det ske på græs-arealerne omkring banerne.

Tilmelding til Grundlovs-stævnet

Danmarks hyggeligste beachvolley stævne blev sidste år en del af beach-touren og dermed points-givende til DM i beachvolley. Det blev sidste år en god succes, og vi har derfor valgt at fastholde disse rammer igen i år.
Da vi er et lille, lokalt og hyggeligt stævne, og ønsker at bevare denne ånd ved stævnet, henviser vi til, at du læser om stævne-afviklingen her.
 
Det betyder i første omgang, at tilmeldingen til vores stævne igen i år skal ske via forbundets hjemmeside.

Tilmeldte hold

Du kan se de tilmeldte hold til stævnet på DVBF's hjemmeside for beachtouren.

Rækker

Vi har følgende rækker, du kan tilmelde dig i:
 
Herre: 1.Div. (16 hold)
Dame: 2. div. (8 hold)
Mix: Bredde (8 hold)

Grundlovs-stævnet 2014 - Fest-tilmelding

Der er lukket for tilmelding til festen.
 

Priser

Stævnegebyr pr. hold 250,- kr.
Adgang til faciliteter lørdag og søndag pr. hold 60,- kr.
Fest inkl. grill-pakke pr. pers. 100,- kr.
Overnatning i telt ved banerne pr. pers. pr. nat 30,- kr.
Fest pr. pers. (deltagelse først efter spisning)     30,- kr.
Morgenmad pr. pers. pr. morgen
(Morgenmad betales lokalt ved bestilling)
20,- kr.
 
Morgenmad skal ikke betales forud med betales i stedet kontant, når det bestilles ved stævnet.
Betaling for adgang til faciliteter, fest og overnatning kan ske forud til vores konto:
Reg.nr.: 7670
Konto-nr.: 0004585977
Alternativt kan der betales kontant ved check-in lørdag morgen.
Stævne-gebyret betales ved tilmelding på forbundets hjemmeside.
 
- Husk at skrive en kommentar ved overførsel, hvem du betaler for. Ellers kan vi ikke identificere, hvor pengene kommer fra.
Reg.nr.: 9899
Konto-nr.: 3050146714
Beregn jeres udgifter
Vi har lavet en beregner, hvor i kan se, hvad jeres ekstra udgifter til stævnet bliver.
Antal hold
Antal personer som overnatter
Antal nætter til overnatning
Antal morgenmad lørdag
Antal morgenmad søndag
Antal personer med grillpakke til festen
Antal personer uden grillpakke til festen
- Bemærk at der først er adgang efter spisning ved festen.
 

Tilmeldte hold

Da Grundlovs-stævnet i år er en del af Danish Beachvolley Tour, og tilmeldingerne dermed foretages via DVBS beachtour hjemmeside, så kan tilmeldingerne også følges løbende på deres side.

Plakat

Silkeborg Grundlovs-stævne 2010
Klik her for at downloade plakaten i A3 format.

Sponsorer

Vi har i år fået støtte af en række sponsorer, primært i form af præmier til stævnet.
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012