Sitemap    
   
  
S

Træning for øvede og div.-spillere

Dame-træning

 
Træning: Onsdage kl. 18-20 på 1-2 baner.
(Se reglerne for bane-reservation til træningerne her.)
Kontakt: Helle Nielsen
 
Dame-træningen er for øvede samt div.-spillere, som gerne vil spille nogle seriøse og gode kampe ved turneringerne i løbet af sommeren. Træningen er hovedsageligt spil-baseret.

Herre-træning

Træning: Tirsdage kl. 18.30-20 på 1-2 baner.
(Se reglerne for bane-reservation til træningerne her.)
Kontakt: Jacob Nielsen
 
Herre-træningen er for øvede spillere, som ønsker at være seriøse med deres træning, og tilsvarende spille kampe på højt niveau ved turneringerne i løbet af sommeren.
 
Træningen består primært af kamp-træning, hvor vi samtidig tilstræber at hjælpe hinanden til at blive bedre og skarpere i kamp-situationer. Der vil dog også være mulighed for at køre teknisk og fysisk baseret, hvis der er ønske herom.

Faciliteter

Vi træner på Svømmecenter Nordvest, hvor vi har 4 gode baner til rådighed, hvilket de fleste dage er tilstrækkeligt. På gode dage kan der dog opstå ventetid ved banerne, hvorfor vi på disse dage normalt kun spiller et enkelt sæt ad gangen, så der bliver plads til alle.
Adressen er:
Svømmecenter Nordvest
Nylandsvej 80
8600 Silkeborg
Nordvestbadet

Ingen bad og toiletter

Det skal dog bemærkes, at i forbindelse med almindelige trænings-aftener, så er der ikke adgang til toilet og bade-faciliteter på Nordvest-badet.
Man henvises derfor til at møde op omklædte og tage bad der hjemme. Og toilet-besøgene er man desværre også nødt til at vente med, til man kommer hjem.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012