Sitemap    
   
  
S
 Gratis træning  Begyndere og let øvede Div-spillere  Trænings-tider

Træning for begyndere og let øvede

Pga. meget svingende deltagelse med både for mange og for få til træning hos begyndere og let øvede, samt en til tider for stor niveau-spredning, laves disse træninger i år om
Træning i år bliver dermed langt mere individuel og med fokus på færre spillere af gangen. Hvor begynder-træningerne tidligere har taget udgangspunkt i træning af dame-spillere, så kan den nu i langt højere grad tilpasses til herre-spillere også.

Der er ikke afsat en konkret dag til disse træninger. I stedet aftales træningerne efter ønske og behov med udgangspunkt i et eller to konkrete fokus-områder, samt hvornår det passer dig/jer samt.
Fokus-områder kan f.eks. være serv, modtagning, hævning/fingerslag, regler, taktik osv.

Kontakt: Jacob Nielsen
 
Denne træning er målrettet begyndere og let øvede spillere, som ønsker at blive bedre på det tekniske, spil-mæssige og taktiske niveau i beach-volley.

Faciliteter

Vi træner på Svømmecenter Nordvest, hvor vi har 4 gode baner til rådighed, hvilket de fleste dage er tilstrækkeligt. På gode dage kan der dog opstå ventetid ved banerne, hvorfor vi på disse dage normalt kun spiller et enkelt sæt ad gangen, så der bliver plads til alle.
Adressen er:
Svømmecenter Nordvest
Nylandsvej 80
8600 Silkeborg
Nordvestbadet

Ingen bad og toiletter

Det skal dog bemærkes, at i forbindelse med almindelige trænings-aftener, så er der ikke adgang til toilet og bade-faciliteter på Nordvest-badet.
Man henvises derfor til at møde op omklædte og tage bad der hjemme. Og toilet-besøgene er man desværre også nødt til at vente med, til man kommer hjem.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012