Sitemap    
   
  
S

Aktiviteter

I løbet af sommeren afvikles der næsten hver eneste weekend et beachvolley stævne et eller andet sted i Danmark. I langt de fleste tilfælde også flere steder, og ofte også et lokalt stævne her i nærheden af Silkeborg.
Det er kun et spørgsmål om at beslutte sig for, hvilken slags stævne man ønsker at deltage ved, og så finde frem til dem.
 
De to stævner, som vi har størst fokus her i Silkeborg, er dels vores to egne årlige stævner, Grundlovs-stævnet samt Silkeborg Beachvolley Cup, og dels de otte stævner, der tilsammen udgør Nestea Touren.
Du kan læse om de vigtigste arrangementer i vores kalender - set ud fra Silkeborg Beachvolleys perspektiv.
 

Grundlovs-stævne (weekendstævne)

Dette weekend-stævne har vi nu afholdt på Grundlovs-dag siden 2008.
Deværre falder "Hede rytmer" sammen med Grundlovsdag her i 2011, derfor lægges stævnet som et pinse-stævne i år d. 11-12 juni.

Silkeborg Beachvolley Cup

Dette lørdags-stævne har vi nu afholdt sidst på sommeren hvert år siden 2004, og vi satser naturligvis på igen i år at kunne afvikle et godt stævne som afslutning på sommeren og den forgangne beachvolley sæson.
Her i 2011 bliver stævnet afholdt den 27.-28. august. Uge 34.

Nestea Touren

Det andet store arrangement, som stjæler fokus i løbet af sommeren her i Silkeborg, er Nestea Touren, som er det officielle DM i beachvolley, men hvor der i mindst lige så høj grad er plads til motions og lettere øvede spillere i de lavere rækker.

Andre arrangementer

Foruden de ovennævnte turneringer, så findes der en række af mindre, lokale arrangementer, som også er værd at nævne. Mere om disse stævner kan findes her.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012