Sitemap    
   
  
S

Andre stævner

Foruden de turneringer, som vi primært prioriterer i Silkeborg, så findes der en række af mindre stævner og turneringer, som også er værd at nævne.

Lokal-stævner

De fleste af disse arrangementer er lokal-stævner, der kan som udgangspunkt findes på forbundets (DVBF) beachvolley hjemmeside.

DGI Midt - turnering

De tidligere år har DGI afviklet deres egen turnering i Midtjylland, og selvom DGI's afdelinger nu er blevet slået sammen i nogle større områder, så håber og tror vi indtil videre stadig på, at man hos DGI Midtjylland stadig vil arrangere denne turnering igen i år.

DGI LM, Saltum

De sidste to år har men i denne turnering spillet om en præmie, som var en fri-billet ved DGI's landsmesterskab (LM) i Beachvolley, som hvert år afholdes i slutningen af juli eller i august på Saltum Strand, ikke langt fra Løkken.
Niveuaet ved dette stævne må dog ikke forveksles med top-niveauet i DVBF's Nestea Tour (DM), som er rigtig meget højere.
 
Hvis DGI Midtjylland fortsat afvikler deres turnering, håber vi naturligvis, at de igen i år vil tilbyde en sådan fribillet til deres LM-stævne i Saltum som første-præmie. LM stævnet er under alle omstændigheder et rigtig godt alternativ til DVBF's stævner på Sjælland.
 
For mere information om DGI's turneringer og stævner, kontakt René fra beachudvalget.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012