Sitemap    
   
  
S

Danish Beachvolley Tour

Foruden vores egne to stævner, så er det primært den officielle Beachvolley Tour, som stjæler fokus i løbet af sommeren her i Silkeborg. Danish Beachvolley Tour er det officielle DM i beachvolley.
Der er dog også masser af plads til alm. beachvolley-spillere på motions-plan og alle niveauer op til elite på disse stævner, så man skal ikke lade sig skræmme af de fine DM-fraser, hvis man ikke er til den slags.
 
Danish Beachvolley Tour er en turnering, som afvikles over 4-5 weekender på forskellige strande i Danmark. Det er frivilligt og helt op til den enkelte spiller, hvor mange og hvilke stævner man ønsker at deltage ved i løbet af sommeren, og det er ligeledes heller ikke nødvendigt at deltage med den/de samme spillere fra stævne til stævne.
 
Således er de mest eftertragtede Nestea stævner her i Silkeborg i år, de fem stævner som ligger i Jylland og på Fyn, dvs. Hvide Sande, Nyborg, Løkken, Kerteminde og Vejers - heraf formentlig primært de tre sidst-nævnte.
Enkelte spillere fra Silkeborg deltager også ved et, flere eller alle stævnerne på Sjælland, så der vil kunne aftales kørsel, overnatning m.m. med disse, hvis der skulle være interesse i at deltage ved et af stævnerne på den anden side af Storebælt.

Ynglinge og ungdom

De sidste par år er forbundet begyndt i højere grad at fokusere på de unge spillere, hvilket har betydet, at ynglige og ungdoms-rækkerne får mere og mere plads ved Nestea stævnerne. Og disse baner ligger typisk meget fordelagtigt placeret, ikke ret langt fra CC (center court), hvor der kommer masser af tilskuere forbi banerne og sikrer en god stemning.
 
For information om, hvilke stævner, der i år tilbyder plads i ynglinge og ungdoms-rækkerne, henviser vi til forbundets hjemmeside herom.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012