Om klubben

Silkeborg Beachvolley har eksisteret som et uofficielt beachvolley-miljø siden 2007.
I 2017 blev vi en rigtig klub.

Formålet med klubben er - foruden at tilbyde gode træningsfaciliteter til børn, unge og voksne - at få et bedre overblik over de personer, som spiller beachvolley i Silkeborg. Den information har vi brug for at kunne dokumentere overfor kommunen i forbindelse med deres planer om at lukke og sælge Nordvestbadet, hvorfor vi engang i fremtiden vil blive nødt til at flytte til en anden lokation.

Næsten gratis kontingent og træning

Vores succes har altid været baseret på et meget frit miljø, hvor alle kan træne gratis på alle ugens dage.
Det kan du stort set stadig.Vi har et medlemskontingent på 25,- kr. pr. år. Når du har meldt dig ind i klubben og betalt kontingentet, har du stadig alle de samme muligheder som før.

Meld dig ind her

Meld dig ind i Silkeborg Beachvolley