Sitemap    
   
  
S

Nyheder - 2010

6. september - 2010 afsluttet
Med afviklingen af Silkeborg Beachvolley Cup, som igen i år blev en stor succes, er sæsonen 2010 ved at ebbe ud. Tilbage står måske endnu nogle enkelte weekend-dage, hvor enkelte spillere tager ned og leger. Hvis du vil være en af disse, anbefaler vi, at du selv er udfarende og prøver at finde nogle at spille med. Ellers må vi nok erkende, at tiden i stedet igen er til, at vi trækker indendørs til den kommende sæson 2010/2011. Vi ses på banerne igen i foråret 2011, når en ny sommer står for døren.
 
27. august - Turnerings-planen er klar
Så fik vi turneringsplanen klar - se den her. Bemærk at planen i år er lagt ud med en grafisk præsentation. Det skyldes en lidt alternativ turnerings-struktur for at få plads til alle de tilmeldte hold.
 
27. august - Turnerings-planen er forsinket
Vi arbejder stadig på at få turnerings-planen klar. Pga. antallet af tilmeldte hold har det i første omgang været en udfordring at finde en fornuftig struktur, så vi kunne få plads til alle hold. Lige nu kæmper vi med lidt tekniske problemer, som forhindrer os i at lægge turnerings-planen ud på hjemmesiden. Vi beklager forsinkelsen og arbejder på at få løst problemerne hurtigst muligt.
 
27. august Tilmeldingen til Silkeborg Beachvolley Cup er lukket, og vi har fundet plads til alle holdene på vente-liste. Turnerings-planen vil blive lagt ud på hjemmesiden i løbet af dagen i dag.
 
16. august Alle tilmeldte Silkeborg-spillere er nu tilmeldt arbejds-opgaver til Silkeborg Beachvolley Cup. Vi mangler dog stadig besættelse af enkelte pladser, så hvis i har overskud til at tage et ekstra ansvar for at gøre stævnet helt vellykket (og aflaste os, som altid lægger en stor indsats), så kan du tilmelde dig her.
 
15. august Tilmeldinger for Silkeborg Beachvolley Cup i Dame og Herre-rækken er fyldt op, og vi har oprettet ventelister for de hold, som vi endnu ikke har fundet plads til.
 
12. august Tilmeldinger for Silkeborg Beachvolley Cup er opdateret med venteliste. Bemærk at det er en betingelse for spillere, som normalt spiller i Silkeborg, at de tilmelder sig min. én arbejds-opgave ved stævnet. Dette har næsten ingen gjort endnu, og derfor er alle hold med disse manglende tilmeldinger p.t. blevet sat på venteliste. Tilmeld dig til en arbejds-opgave ved stævnet her!
 
13. juli 2010 Nyt lokal-stævne for pigerne d. 31. juli: Dame-turnering.
 
11. juli 2010 Så er der åbnet for tilmeldinger til Silkeborg Beachvolley Cup.
 
4. juni 2010 Så er turnerings-planen klar til Mermaid Beach Cup.
 
3. juni 2010 Tilmelding til Mermaid Beach Cup er lukket. Se de tilmeldte hold her. Turneringsplanen forventes offentliggjort i løbet af fredagen.
 
3. juni 2010 Opgave-listen er ved at være besat, men der er stadig enkelte opgaver, hvor vi fortsat kan bruge lidt hjælp.
 
30. maj 2010: Sidste tilmelding Tirsdag 1/6
 
27. maj 2010
Mermaid Poker er ny hovedsponsor til Grundlovs-stævnet, som dermed skifter navn til Mermaid Beach Cup.
 
30. april 2010
Til spillere som ikke selv har fundet en makker har vi oprettet en match-maker funktion: single-listen.
 
23. april 2010 Grundlovs-stævne, update:
Læs om fest og overnatnings-muligheder i forbindelse med  Grundlovs-stævnet.
 
21. april 2010 Grundlovs-stævne, update:
Opgave-listen begynder at blive besat op til stævnet, og de første tilmeldinger kan nu ses her på hjemmesiden.
 
13. april 2010 Grundlovs-stævne, update:
Så er priserne klar for deltagelse ved Grundlovs-stævnet.
 
6. april 2010 Så er der åbnet for tilmeldinger til Grundlovs-stævnet.
Bemærk at spillere, som normalt spiller i Silkeborg skal tilmelde sig en arbejds-opgave også for at deltage ved stævnet.
 
4. april 2010 Grundlovs-stævne, møde:
Stævne-udvalget har holdt det indledende møde om Grundlovs-stævnet, i forbindelse med planlægningen af stævnet som et weekend-stævne. Der blev primært defineret arbejds-opgaver, som skal besættes.
 
20. marts 2010 Så er vi ved at gøre klar til den kommende beachvolley sæson, og de ting, som umiddelbart er ved at falde på plads er forberedelse af banerne, trænings-tider i maj, Nedsættelse af udvalg til og overvejelser omkring Grundlovs-stævnet, køb af Silkeborg Beachvolley T-shirts.
 

Nyheder denne sæson

 
 
 
 
 
 
 
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012