Sitemap    
   
  
S

Nyheder - 2011

Silkeborg Beachvolley Cup

Tak til alle for en god dag og efterfølgende fest.
Arbejdsopgaverne blev udført rigtig fint. Til næste år, vil opsætning af telt foregå senest fredag inden stævnet.
 
Vindere i de tre rækker blev:
Mix: Hr bold uden øje 
Herrer: Landsmesteren og groupien
Damer: Heidi og Henny
 
 
 
 
V-shop Beach CupV-Shop Beach Cup
Hvis stævnet skal bestå: Bjarne kommer udefra og har nu stået for afholdelsen af stævnet i 2 år. Han og beachudvalget efterlyser engagerede spillere fra Silkeborg, som vil være tovholdere for stævnet næste år? Kontakt beachudvalget snarest.
 
 Beachudvalget tager sig af stævnet i august "Silkeborg beachvolleycup" og kan/vil ikke påtage sig ansvaret for mere end det ene stævne.
Derfor håber vi, der er en eller flere, der vil fortsætte det flotte stævne, Bjarne har fået søsat. Det har været en ubetinget succes. Hvis man melder sig, kan man regne med støtte fra både beachudvalget og Bjarne.
 

Skur

Der bygges på livet løs
Der er blevet købt et træskur til alt vores udstyr. Skuret kom som samlesæt. Weekenden den 6. - 7. juli er gået med at få det samlet. Mogens og René har været tovholdere for projektet med god hjælp fra en håndfuld andre.
 
SÅ er "projekt skur" færdigt. Skuret er både blevet grundet og malet og ser helt fantastisk ud. Der findes ind til videre to nøgler til skuret, hvor René og Helle har den ene og Bjarne den anden. Inden længe bliver der opsat en hægelås med kode, så skuret bliver tilgængeligt for alle spillere.
 
10. juli

Nyhedsbrev 10.07.11

V-shop Beach Cup
Årets første stævne "V-shop Beach Cup" er nu vel overstået. I den forbindelse vil stævneudvalget gerne takke Bjarne for den store indsats, han har ydet for at få stævnet op at stå. Endvidere også tak til alle dem der har ydet et godt stykke arbejde ved at hjælpe til med diverse opgaver. Uden denne hjælp vil det være umuligt at afholde vores hyggelige arrangementer.
Hvis stævnet skal bestå: Bjarne kommer udefra og har nu stået for afholdelsen af stævnet i 2 år. Han efterlyser engagerede spillere fra Silkeborg, som vil være tovholdere for stævnet næste år.
 Beachudvalget tager sig af stævnet i august "Silkeborg beachvolleycup" og kan/vil ikke påtage sig ansvaret for mere end det ene stævne.
Derfor håber vi, der er en eller flere, der vil fortsætte det flotte stævne, Bjarne har fået søsat. Det har været en ubetinget succes. Hvis man melder sig, kan man regne med støtte fra både beachudvalget og Bjarne.
 
Sidste år arrangerede Helle et dame stævne. Hvis nogen får lyst til at afholde noget lignende, kan man kontakte stævneudvalget, som så vil videreformidle informationerne. 

Skur

Der bygges på livet løs
Der er blevet købt et træskur til alt vores udstyr. Skuret kom som samlesæt og er ved at stå færdigt. Weekenden den 6. - 7. juli er gået med at få det samlet. Mogens og René har været tovholdere for projektet med god hjælp fra en håndfuld andre.
 
Skuret skal efterfølgende grundes og males. Vejret vil være medbestemmende for, hvornår det kommer til at ske. Tak for hjælpen ind til videre! Måske er der nogen andre, der vil svinge penslerne? Gerne tirsdag den 12.07. 

Silkeborg Beachvolley Cup

Stævneudvalget er i gang med at forberede stævnet den 27. august. Følg med her på siden. Der kommer snart nærmere informationer.

23. maj - V-shop Beach Cup 2011
Vi har nu åbnet op for tilmeldinger og yderligere info til årets beachvolleyweekend første. Du kan også stadig tilmelde dig gruppen "silkeborg beachvolley" på facebook og følge med. Datoen bliver den 11-12 Juni,

18. maj - V-shop Beach Cup 2011
Vi åbner snart op for tilmeldinger og yderligere info til året beachvolleyweekend. I mellemtiden tilmeld dig gruppen "silkeborg beachvolley" på facebook og følg med. Datoen bliver den 11-12 Juni

16. marts - Ny sæson truer
Indendørs sæsonen nærmer sig så småt sin afslutning, og de første forårs-fornemmelser begynder at kunne anes i luften.
Inden længe er der igen gang i beachvolley banerne på Nordvestbadet...
Vel mødt til sæsonen 2011.
 
16. marts - KFUM medlemmer mangler i beach-udvalget
Med opstarten på beachvolley sæsonen 2011 har Jacob Nielsen valgt at træde ud af udvalget for at få bedre tid til deres ny-erhvervede bolig.
Med Jacob's udtræden af udvalget er Silkeborg KFUM ikke længere repræsenteret i udvalget. Dette er langt fra optimalt, da Silkeborg KFUM Volleyball er den største repræsentant antals-mæssigt på beachvolley-banerne i Silkeborg. Der er derfor brug for 2 nye personer til beach-udvalget fra Silkeborg KFUM.
 
Jacob fortsætter dog med at vedligeholde hjemmesiden for Silkeborg Beachvolley, herunder også vedligeholdelse af tilmeldings-formularer til bl.a. stævnerne.
 

Nyheder denne sæson

 
 
 
 
 
 
 
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012