Sitemap    
   
  
S

Nyheder - 2012

V-shop Beach Cup
31. august - Turneringsplanen er klar
Så er turneringsplanen klar til Silkeborg Beachvolley Cup.
 
30. august - Festen er flyttet 500 m.
Vi har nu lukket for yderligere tilmeldinger til sommerens afslutnings-stævne. Fest-tilmeldingerne lukkes fredag eftermiddag.
Da stævnet er et mindre en-dags stævne, hvor ikke alle holdene deltager i vores fest om aftenen, har vi besluttet at flytte festen til mere private rammer. Festen holdes derfor ikke i et telt ved banerne, men i stedet hos Helle og René fra stævne-udvalget, som venligst har valgt at lægge deres hus til - endnu en gang. :-)
For de af jer, som ikke er stedkente omkring beach-banerne, så ligger deres hus kun 500 m. der fra - ca. 6. min. gang.
 
14. juni - Klar til næste stævne i september
Først skal der lige rettes en tak til alle deltagerne ved årets Grundlovs-stævne for at tage det lidt kolde og temmelig våde vejr med så godt humør. Vi håber trods vejret at se jer igen til næste år.
Vi er nu klar med tilmeldings-formular, plakat m.v. til vores næste og sidste stævne i Silkeborg i år, Silkeborg Beachvolley Cup d. 1 september.
Thiele Briller i Silkeborg har i år valgt at lave et hoved-sponsorat for stævnet og bliver i samme omgang ene-sponsor i år.
Du kan også allerede nu tilmelde dig både festen og arbejds-opgaverne.
 
10. juni - Så har vi resultaterne for Grundlovs-stævnet klar
Se resultaterne for de enkelte kampe, turneringen igennem:
Mix
 
9. juni - Så er turneringsplanen opdateret
Se de opdaterede turnerings-planer med resultater for lørdagens kampe her:
 
8. juni - Så er turneringsplanen klar
 
Bemærk at der er rettelser til både Dame og Herre-rækkerne i dag kl. 16.30.

Det bliver i år til tre rækker; Dame 2. div., Herre 1. div. og Mix - i alt 30 hold.
Der er en enkelt gennemgående fejl i dommer-tjanserne i Mix-skemaet, hvor der på hver andne kamp er et overlap, så samme hold skal både spille og dømme samtidig. Det retter vi op på manuelt ved stævnet i morgen - så vær opmærksom på rettelserne. Dommer-tjanserne er jo som udgangspunkt kun aktuelle ved dette stævne, hvis det viser sig nødvendigt ved enkelte kampe, så fejlen får formentlig minimal betydning for turneringen.
I forhold til den første turneringsplan, som blev lagt op i formiddag, så er der for alle rækker nu kun afsat 40 min. pr. kamp - til bliver damerne færdige allerede kl. 17.40 - i stedet for som tidligere kl. 19.40.
Så derfor - Respektér venligst, at der varmes op uden for banerne. Ellers holder tidsplanen ikke, og de sidste kommer meget sent med til festen.
 
4. juni - Stadig enkelte pladser i Herre, Dame-bredde og Mix
Tilmeldingerne til Grundlovs-stævnet begynder at gå stærkt, og i Herre-rækken har vi 9 hold - dvs. vi får en fuld 1. div. række, og der er stadig plads til flere hold.
Desuden har vi fortsat plads til Dame og Mix-hold ved stævnet.
Tilmeld dit eget hold her.
 
Husk også at tilmelde dig festen samt, hvis du er lokal spiller, at tilmelde dig arbejds-opgaverne ved stævnet.
 
13. maj - Dame 2. div. allerede halvt besat
Så er tilmeldingerne begyndt at komme ind for Danmarks hyggeligste beachvolley-stævne. Dame 2. div. er allerede halvt besat, så hvis du skal med i denne række, skal du ikke vente for længe. Du kan følge tilmeldingerne her.
 
Husk også at tilmelde dig festen samt, hvis du er lokal spiller, at tilmelde dig arbejds-opgaverne ved stævnet.
 
 
19. april - Grundlovs-stævnet bliver point-givende til touren
Så er vi ved at åbne for tilmeldinger til Grundlovs-stævnet, d. 9.-10. juni. Tilmeldingerne kommer i år til at foregå igennem DVBF's turnerings-system, og div.-rækkerne bliver dermed points-givende til beach-touren.
 
1. maj - Grundlovs-stævnet - Vi er klar til tilmeldinger, men det driller
Forbundet oplever desværre væsentlige forsinkelser på tilmeldings-systemet i år, hvorfor der reelt ikke er åbent for tilmeldinger til Grundlovs-stævnet endnu, selvom vi alle er klar til at tage imod dem.
Se information fra forbundet på Volleynet eller Facebook.
 
6. marts - Sæson-forberedelse og Grundlovs-stævne
Vi er så småt ved at forberede den kommende beachvolley sæson, og som noget af det første har vi nu fået styr på datoen for Grundlovs-stævnet.
Grundlovs-stævnet kommer i år til at ligge d. 9.-10. juni - weekenden efter grundlovsdag. Plakaten for Grundlovs-stævnet i 2012 er endnu ikke klar, så derfor henviser vi endnu til plakaten for samme stævne sidste år (V-Shop Beach Cup).
 
Indtil videre har vi åbnet for tilmeldinger til festen samt arbejds-opgaverne ved stævnet.
Tilmeldinger til selve stævnet afventer indtil videre en endelig afklaring med DVBF omkring deres nye beach-tour koncept.
 

Nyheder denne sæson

 
 
 
 
 
 
 
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012