Sitemap    
   
  
S

Nyheder - 2014

Grundlovs-stævne30. juni
Så er turneringsplanen klar for alle tre rækker i årets Grundlovs-stævne.
 
24. april
Så er der åbnet for tilmelding til festen ved Grundlovs-stævnet lørdag aften d. 31. maj. Husk at du selvfølgelig er velkommen til at deltage ved festen også selvom du ikke nødvendigvis deltager ved stævnet.
Deltagelse koster 100,- kr. inkl. grillpakke.
Til deltagere fra sidste år skal det nævnes, at vi naturligvis har holdt vores løfte og anskaffet os to stk. gas-grill. Så i år bliver der ikke problemer med ventetiden inden grillen bliver klar.
 
24. april
Sidste år havde mange hold svært ved at overskue de ekstra udgiver ved stævnet som følge af overnatning, fest m.fl.
Derfor har vi lavet en beregner, som kan hjælpe jer til et bedre overblik.
 
23. april
Grundlovsstævnet 2014 er omsider ved at tage form.
Stævnet har i år været lidt længere undervejs end vanligt, da vi dels har haft nogle organisatoriske udfordringer, som skulle overvindes, og dels har vi været nødt til at ændre lidt på stævnet som følge af ændringer i DVBF's regelsæt for afvikling af beachtour-stævner.
Disse ændringer betyder, at vi i år kun kommer til at tilbyde tre rækker:
1. div. herrer (16 hold)
2. div. damer (8 hold)
Mix (8 hold)
 
Det har ikke været nogen let beslutning at acceptere disse rækker, da vi godt ved, at det vil ramme nogle af vores lokale spillere, men vi har vurderet, at det har været den mindst dårlige løsning, hvis stævnet skal blive ved med at eksistere som et vel-besøgt stævne. Vi håber selvfølgelig, at mange - også vores lokale spillere - stadig vil tilmelde sig i de rækker, som passer bedst for jer.
 
 
23. april
Så er der kommet gang i vores baner på Nordvestbadet igen. I påsken blev det gode vejr udnyttet af rigtig mange spillere, og folk hyggede sig ved banerne, imens de ventede på at komme til.
 

Gamle nyheder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012