Sitemap    
   
  
S
7. december
Til januar afholder vi en stiftende generalforsamling med henblik på at oprette en klub.
Indbydelse til generalforsamlingen, dato og tid samt forslag til vedtægter kan i finde her.
Du skal ikke være nervøs for at skulle vælges ind i en bestyrelse, hvis du ikke ønsker det. Vi har allerede de frivillige, der skal bruges. - Men skulle du have lyst til at have indflydelse, er der også plads til dig.
 
Årsagen til, at vi nu stifter en klub er flere: Primært har vi brug for at afkoble vores økonomi fra privat-personer, ligesom forbundet stiller krav om, at de har en forening, som de kan overføre penge til i forbindelse med stævner.
Desuden står vi med nogle ansøgninger hos kommunen om bl.a. en indendørs beachvolley-hal. hvor vi har brug for at være repræsenteret som en selvstændig klub fremfor et uformelt samarbejde.
 
Grundlovs-stævne
30. april
Varme og let vind i weekenden
Vejrudsigten for den kommende weekend lover varme, let vind, lille risiko for regn - og solen bryder igennem om søndagen.
 
30. april
Grundlovs-stævnet tegner lovende
1. div. Herrer er fyldt op, og 1. div. damer har plads til et enkelt hold mere.
Hvis der er rækker, som ikke bliver fyldt op, prøver vi naturligvis efter bedste evne at give plads til ekstra hold, f.eks. i mix. Vi vil dog prøve at tale med forbundet også om muligheden for at give plads til de ekstra hold, som allerede er tilmeldt i herre 1.div. - evt. i en ekstra 1. eller 2. div. række.
 
 
26. april
Sponsor-arrangement d. 22. maj kl. 10-13
Så har vi lidt information samt invitation og tilmelding klar til sponsor-arrangementet.
 
9. april
Sponsor-arrangement d. 22. maj kl. 10-13
Vi genoptager initiativet med at invitere vores sponsorer ned til beachvolley-banerne for at præsentere dem for vores sport, vise hvilket miljø deres støtte går til - samt selvfølgelig lade dem, som måtte have lyst, prøve at spille lidt beachvolley selv.
Sponsorerne er alle dem, som sidste år eller i år støttede/støtter Grundlovs-stævnet med præmie-sponsorater.
 
Der vil inden længe komme et link herfra til en informations-side om arrangementet.
 
9. april
Igen i år afholder vi Grundlovs-stævnet i weekenden for Grundlovs-dag. Det bliver i år weekenden d. 4. og 5. juni.
I år tilbyder vi følgende rækker:
Herrer: 1. div. og bredde
Damer: 1. og 2. div.
Mix
 
Vi oplevede sidste år meget stor spredning på 1. div. herrer rækken, da 2. div. ikke blev udfyldt. Samtidig har vi modtaget flere tilkendegivelser om, at herre-spillere gerne vil spille på et bredde-niveau ved stævnet. Derfor prøver vi i år at ændre vores herre-side, så vi stadig tilbyder en 1.div.-række, hvor vi generelt har oplevet god opbakning, og så en bredde-række i stedet for 2.div.
 
 
9. april
Beachvolley sæsonen er så småt ved at starte op for 2016 med mulighed for middags-træninger på de gode dage om kort tid.
Da vejret jo stadig kun er varmt nok til rigtigt at spille på gode dage ved middags-tid til først på eftermiddagen, spilles der dog indtil videre kun på fridage.
 

Gamle nyheder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012