Sitemap    
   
  
S

Danmarks billigste beachvolley-klub

Hos Silkeborg Beachvolley koster et medlemsskab 25,- kr. pr. år. Herefter har du adgang til at træne så ofte du vil, alle ugens 7 dage.

Hver dag fra kl. 18

Træningen foregår som udgangspunkt hver dag fra kl. 18. Frem til juni måned og igen fra september har vi dog adgang til banerne på det tidspunkt på dagen, hvor vi selv ønsker at træne, også inden kl. 18.
Grunden til denne struktur er, at friluftsbadet holder åbent for betalende gæster hver dag indtil kl. 18 i perioden, juni-august. For at undgå problemer med, at vi som spillere har gratis adgang til det samme område, og dermed ikke har lov til at hoppe i friluftsbadet (med mindre vi betaler for entréen), så har vi først adgang til banerne, når badet lukkes for betalende gæster.
 
Det betyder, at du kan vælge at tage ned og træne på lige de dage, det passer dig, når du synes, at vejret er til at spille beachvolley. Blot kan det i perioder være en god idé at sikre sig, at der kommer andre, da der f.eks. i industri-ferien som regel er knapt så mange, som er hjemme til at træne, eller hvis vejret kun er halv-godt.
 
Vejret er dog sjældent så stor en hindring, at der slet ikke er nogen nede og træne, så længe temperaturerne holder sig over de 10-15 gr. og vinden ikke står ind fra vest i en stiv kuling.

Adgang til banerne

For at kunne træne på Nordvestbadets aflåste område, er en adgang til banerne nødvendigt.
Det foregår ved, at der åbnes for lågen i hegnet bagved bygningerne, lige ved beachvolley banerne. (Se billedet)

Trænings-øvelser

Flere spillere i Silkeborg har været afsted på træningslejren, Lyø Beachcamp i Alanya, Tyrkiet, hvor forskellige gode trænings-øvelser bliver gennemgået og anvendt.
 
Hertil kan nemt og hurtigt suppleres med øvelser, beskrevet af Andreas Olesen, professionel beachvolley spiller.

Faciliteter

Vi træner på Svømmecenter Nordvest, hvor vi har 4 gode baner til rådighed, hvilket de fleste dage er tilstrækkeligt. På gode dage kan der dog opstå ventetid ved banerne, hvorfor vi på disse dage normalt kun spiller et enkelt sæt ad gangen, så der bliver plads til alle.
Adressen er:
Svømmecenter Nordvest
Nylandsvej 80
8600 Silkeborg
Nordvestbadet

Ingen bad og toiletter

Det skal dog bemærkes, at i forbindelse med almindelige trænings-aftener, så er der ikke adgang til toilet og bade-faciliteter på Nordvest-badet.
Man henvises derfor til at møde op omklædte og tage bad der hjemme. Og toilet-besøgene er man desværre også nødt til at vente med, til man kommer hjem.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012