Sitemap    
   
  
S

Weekend-stævne med overnatning og hygge lørdag aften

Igen i år laver vi Grundlovsstævnet som en del af DVBF's beach-tour, og vi kan dermed også i år tilbyde, at der kan samles points til det samlede DM i beachvolley.
 
Stævnet flyttes til august i år
Grundlovs-stævnet afvikles som altid som et weekend-stævne.
I år afvikler vi dog helt utraditionelt stævnet i starten af august i stedet for som tidligere i weekenden omkring Grundlovsdag.
I år bliver det altså d. 4. og 5. august - som altid med mulighed for overnatning ved banerne.
 
Vi havde oprindeligt ønsket at afvikle stævnet som altid i en af de to weekender omkring Grundlovsdag. Vi kom desværre for sent hos forbundet, så begge weekender var optaget og havde meget få valgmuligheder som alternativ. Vi håber, at I tager denne alternative weekend til jer, så vi stadig kan få et rigtig godt stævne.
 
Festen er i år ændret, så vi i år ikke laver en rigtig fest, men derimod stiller faciliteterne til rådighed, så folk kan sætte sig i teltet og hygge sig.
 
Igen i år igen tilbyder vi fem rækker - 8 hold i hver række:
Herrer: 2. div. / 3. div.
Damer 2. div. / 3. div.
Mix
 
Forbundet har desværre ændret i deres propositioner, så vi ikke længere har mulighed for at tilbyde 1. div. i herre-rækken.

Forplejning

Under stævnet vil der være mulighed for at købe sandwiches, frugt, kager, slik samt drikkevarer i vores bod lige ved banerne.
Is kan købes i kiosken i forbindelse med Svømmecenteret.

Check-in

Der vil være mulighed for check-in ved bane-området fra fredag kl. 15.
 
Check-in skal ske senest få min. før kamp-start på første kamp.
Ved check-in skal desuden betales for overnatning ved banerne 30,- kr. pr. pers. pr. overnatning. (*Se eksemplet nedenfor.) Disse penge skal betales for at have adgang til Nordvestbadets faciliteter weekenden igennem, herunder adgang til toilet- og bade-faciliteter døgnet rundt, strøm til telt/campingvogn samt svømmebasinerne i deres åbningstider.
 
* Eksempel på betaling for faciliteter:
Beskrivelse Beregning Total
2 overnatninger for 4 spillere 4 x 2 x 30,- 240,-
2 overnatninger for 2 børn 2 x 2 x 30,- 120,-
Total   360,-
 
Møder et hold ikke op til kamp-starten følger vi de beskrevne regler herfor. Forbundets regler foreskriver desuden, at et hold udelukkes fra turneringen, hvis ikke det møder op til kamp-start.
Vi har tidligere haft en blødere tolkning af denne regel qua vores stævnes størrelse og dermed større sårbarhed overfor udelukkelse af et hold fra hele turneringen. Selvom turnerings-strukturen generelt er kommet til at ligge tættere på vores struktur ved Grundlovs-stævnet håber vi stadig, som det lille stævne vi er, på at kunne fastholde en blødere linie end forbundets generelle linie.
- Men i taber stadig jeres kamp efter vores beskrevne regler, hvis ikke i er der til tiden!

Festen

Festen er igen i år ændret, så vi i år ikke laver en rigtig fest, men derimod stiller faciliteterne til rådighed, så folk kan sætte sig i teltet og hygge sig.
Det betyder, at
  • Vi forventer ikke at sælge drikkevarer fra baren, og musikken bliver begrænset til en mulighed for at afspille egen musik på et anlæg, vi stiller til rådighed.
  • Vi stiller stadig vores grills til rådighed, men i skal selv medbringe maden til festen.
  • Det koster ikke noget at deltage.
  • Der vil ikke være tilmelding til festen længere, da vi ikke skal bestille varer.
Igennem de seneste år har vi haft mere og mere svært ved at tiltrække folk til festen, og den overordnede udmelding vi fik fra vores spørgeskema undersøgelse var, at folk ikke ønskede den "store fest-pakke", men hellere en "fest" i mindre skala, hvor der er plads til at medbringe børn først på aftenen, og bare generelt at hygge sig uden at skulle "feste igennem".
Disse ønsker forsøger vi at imødekomme med vores ændringer, og vi håber, at i tager godt imod dem.
 
Festen/lørdags-hyggen arrangeres stadig i vores fest-telt ved banerne, og der vil stadig være mulighed for at gå i bad i Nordvestbadets omklædningsrum efter kampene, ligesom der også vil også her være adgang til toiletter natten igennem.

Bassinerne er lukkede om natten

Bemærk venligst, at da festen/lørdags-hyggen afholdes på samme område som frilufts-badet, så skal det understreges, at bassinet om natten er tildækkede med pressenning. Det er derfor naturligvis ikke tilladt at bruge bassinet udenfor dettes åbningstider, og det er desuden forbundet med llivsfare, da der er overhængende risiko for, at man kommer under pressinningerne og ikke kan komme op.
Tilsvarende er det heller ikke tilladt at klatre op i udsprings-tårnet udenfor friluftsbadets åbningstider.
Uforsvarlig adfærd i forbindelse med bassinet udenfor dettes åbningstider er derfor udelukkende på eget ansvar.

Overnatning

I forbindelse med at stævnet afvikles over hele weekenden vil der være mulighed for at slå telte op til overnatning ved banerne. Overnatning med campingvogn er også muligt.
Bemærk at der ved overnatning skal betales 30,- kr. ekstra pr. pers. pr. nat.
 
Der kan overnattes fra fredag til lørdag og lørdag til søndag.
Bane- og telt-området vil være tilgængeligt fra fredag eftermiddag kl. 15.

Morgenmad

Der vil igen i år desuden blive arrangeret morgenmad søndag. For dem, som overnatter fra fredag til lørdag må i selv sørge for morgenmad lørdag morgen. Vi kan bl.a. henvise til den Q8 station, som ligger ca. 500 m. fra banerne.
Morgenmad søndag kræver igen i år, at man skriver sig op og betaler på forhånd til dette, senest lørdag aften.
Prisen for morgenmad om søndagen bliver 20,- kr. pr. pers. pr. morgen.

Toilet og bad

Under hele stævnet vil der være adgang til toiletter m.v. igennem Nordvest-badets omklædningsrum.
Udgiften til overnatning går til Nordvestbadets udgifter ved at holde deres faciliteter åbent natten igennem.

Strøm

Der vil være strøm til evt. camping-vogne, camp-lets og evt. andre behov. I skal dog selv sørge for passende forlænger-ledninger, hvillket nemt løber op i 50 m. eller mere.
Silkeborg Beachvolley | CVR: 38544381  | Tlf.: 20482012